Реклама и маркетниг – ЛЮБОВНОТО ЛЯТО НА ЕДИН МАРКЕТОЛОГ – Ден втори

Маркетолог 2

 

Ден Втори
 
Най-после пристига Лили от дизайна. Всъщност всичко е заради нея – отдавна съм и хвърлил око, но офисът наистина не предразполага към такива работи. Използвам тийзъри и пулсираща реклама. От няколко дни й пращам многообещаващи SMS-и, че уж съм знаел едни страшни кръчми. Приготвил съм се добре – телефонът ми звъни с мелодията на любимото й парче на Bob Sinclar.  Актуално е и се надявам да хареса този джингъл.
Знам, че ще пристигнат с приятелката си – така че облъчвам и референтната група. Гаджето й иска да се запознае с Руслан Мъйнов, а аз имам телефона му от една промоция и съм обещал да ги запозная… ако евентуално го срещнем в Mania.
Вижда ме се. Показва ми новата си татуировка на паяк – обичала студенокръвните. Тук съм слаб, усещам, че ситуацията ми се изплъзва, но съм се подготвил. Тя има куче и казвам, че мисля и аз да си взема. Само аз си знам, че познанията ми за кучетата се изчерпват с русенската гатанка “С четири лапи и хапи – шо и туй?” Показвам купения през деня ключодържател с басет. Това е темата! Не съм предполагал, че един mascot може да свърши такава добра работа. Опитвам почвата като небрежно подхвърлям, че става страшно като се разгони. Тя захапва, но ми предлага хапчетата, останали й отпреди да кастрира своето. Това ме смразява и точно когато тя вече е по-натегната от мен ставам и заявявам, че имам важна среща на рибарското – оттеглям се от пазара просто за да създам изкуствен дефицит на себе си. Това съм го научил от Playboy.
 
През лятото жертваш честотата в полза на покритието и затова отивам да се видя с близначките. Прецаквам се – не мога да ги намеря. В самотното легло си спомням за старата казармена техника на нощните self fulfilling expectations, но вече не съм такъв човек.

To Be Continued… към Ден Трети

Публикувано в Маркетинг, Реклама с етикети , , , , , , , , , , . Постоянна връзка.